Klantentevredenheid

dinsdag 22 juli 2014

Klantentevredenheid

dinsdag 22 juli 2014
Waarom in zee gaan met Nuyttens Automatisatie?  Daarom...een greep uit de commentaren/getuigenissen die we mochten ontvangen.

Dhr. Van de Velde van het bedrijf Joris Ide nv draait in zijn mails niet rond de pot. Tot twee maal toe kregen we lovende kritiek.  Een uittreksel uit zijn laatste mail :

"... Ik ben uiterst tevreden over de kast en verheug me op de verdere samenwerking in de toekomst met jullie."

Ook dhr. Vandenbogaerde van Molens Nova konden we overtuigen van onze expertise :

"Dankzij Nuyttens Automatisatie verliep het implementeren van een volledig nieuwe PLC-besturing en visualisatie in ons BRC-gecertifiëerd voedingsbedrijf   zonder enig probleem.

Wij zijn dan ook zeer blij met het gebruik van vooruitstrevende technologie waarde een continue productie gegarandeerd is, en de menselijke fouten tot een minimum kunnen worden herleid.

De persoonlijke service en flexibiliteit maken van Nuyttens Automatisatie de perfectie partner voor ons bedrijf."

Dhr. Konz, werkzaam bij de firma Algist-Bruggeman, weet ons eveneens naar waarde te schatten.  Zijn getuigenis :

"Bij aanvang van een project denkt Nuyttens Automatisatie mee met Algist-Bruggeman om tot een oplossing te komen die zo dicht mogelijk bij de wensen van de bakkerij ligt. Niet alleen qua materiaalkeuze (functionaliteit, prijs, uitbreidingsmogelijkheden...) maar ook op vlak van werking van de installatie wordt het geheel grondig bekeken en doorsproken zodat de gist in optimale omstandigheden kan bewaard en gedoseerd worden.

Tijdens de realisatie van een project is er steeds vlotte feedback van de opbouw van de hard- en software. De elektrische kasten zijn telkens perfect afgewerkt volgens de opgelegde normen. Er worden regelmatig vergaderingen belegd om de software tussentijds te evalueren en bij te sturen waar nodig. De flexibiliteit van Nuyttens Automatisatie is hierbij een zeer belangrijke troef!!!

Vooraleer de besturing in de bakkerij wordt geïntegreerd wordt ze eerst uitvoerig getest in het atelier van Nuyttens Automatisatie en dat in bijzijn van Algist-Bruggeman.

Tijdens de opstart van de gistinstallatie in de bakkerij verzorgt Nuyttens Automatisatie het finaal testen van de software en het inregelen van de verschillende drives, meetapparatuur, enz...

Ook nadat de installatie in bedrijf is genomen, kunnen we steeds beroep doen op de service van Nuyttens Automatisatie! Bij storingen aan hard- of software zorgen zij binnen de korst mogelijke termijn voor telefonische bijstand en - indien nodig - gaan ze so snel mogelijk ter plaatse het euvel herstellen om de hinder voor de bakkerij zo beperkt mogelijk te houden.

Kortom, we kunnen Nuyttens Automatisatie alleen maar volmondig aanbevelen en het geeft ons en de bakkerijen een zalige gemoedsrust!"

De getuigenis van dhr. Vandamme van het bedrijf Vanden Avenne Commodities :

"Vanden Avenne Commodities is een groothandel in grondstoffen voor de agro-industrie. In het kader van de stockage activiteiten van onze goederen heeft Vanden Avenne enkele sites ter beschikking, waaronder één in de havenzone van Izegem.

Een 15 tal jaar geleden zijn we gestart met een uitgebreid automatiseringsproject van de interne transporten binnen dit overslagbedrijf in Izegem. Wij hadden hiervoor een externe partner binnengehaald. Op deze manier konden onze eigen IT-medewerkers zich uitsluitend focussen op onze core business, commodity trading.

Vooraleer het project af te kunnen ronden, kreeg onze toenmalige softwareleverancier af te rekenen met interne probleme, waarbij hij genoodzaakt was zich terug te trekken uit het aanbieden en het implementeren van processoftware.

We zijn toen na wat omzwervingen en zoekwerk terecht gekomen bij Nuyttens Automatisatie uit Waregem. Die heeft na een grondige analyse van de bestaande situatie een plan van aanpak opgemaakt, in nauw overleg met onze interne IT-dienst en zo werd een eerste samenwerking bezegeld.

In de loop der jaren is Nuyttens Automatisatie een betrouwbare partner gebleken voor de automatisering van onze overslagactiviteiten in Inzegem en is het elektrobedrijf op deze manier een vaste waarde geworden binnen onze groep van stakeholders."

Dhr. De Ridder van de firma Johnson Controls Automotive sluit zich hierbij aan :

"Binnen de Interiors afdeling van Johnson Controls zijn zowat alle productiesystemen geprogrammeerd door Nuyttens Automatisatie. Dankzij onze jarenlange samenwerking en de opgebouwde vertrouwensband is JCI Interiors altijd gespaard gebleven van grote stilstanden, iets wat in een JIT omgeving dodelijk zou zijn.

Zowel op Joost als op zijn medewerkers kunnen we altijd rekenen, bij dringende interventies alsook voor geplande projecten.

Enkele woorden uitleg is vaak voldoende om hen aan het werk te zetten, nadien wordt alles zo goed als mogelijk getest en opgevolgd. Eventuele probleempjes werden steeds zo snel mogelijk rechtgezet.

Er wordt ook steeds rekening gehouden met het gebruiksgemak en het 'aanpasbaar' maken van de programma's."

Als hekkensluiter de getuigenis van dhr. De Smaele plant manager van de Benteler Automotive Belgium :

15 jaar...zelfs in de huidige tijd waarin het pensioenstelsel elke dag in twijfel wordt getrokken, is dit zowat 1/3 van eenieder zijn professionele loopbaan.Het is ook zowat de tijd dat ik professioneel samenwerk met Nuyttens Automatisatie. Eerder "toevallig" begonnen, voornamelijk door de jarenlange samenwerking met Ames, machinebouw uit Evergem.

Maar al snel werd het een jarenlange samenwerking, gestoeld op verschillende eigenschappen: flexibiliteit, nauwkeurigheid, betaalbaarheid en wederzijds vertrouwen.  Ze zijn broodnodig in de wereld van automotive waar deze samenwerking vooral in gebeurde.

Nuyttens Automatisatie is met mijn ervaring een absolute aanrader. Want ook in deze snel veranderende wereld tracht de ploeg zich aan te passen en innovatief te zijn.

Terug naar boven