Beleid

Nuyttens Automatisatie biedt, als kwalitatief kennispartner en resultaatgericht dienstverlener in de automatisatie totaaloplossingen in de automatisatie aan, aan gezonde en productie(ve) bedrijven, die de efficiëntie van hun processen wensen te verbeteren en heeft zich als doel gesteld de kwaliteit van de af te leveren projecten en hun productiewijze te borgen door het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001 norm.

Door middel van dit kwaliteitsmanagementsysteem willen we bekomen dat de projecten die door Nuyttens Automatisatie tijdig worden opgeleverd, overeenkomstig de specificaties van de opdrachtgever en conform de geldende vereisten ten aanzien van actuele wetgeving zijn.

Nuyttens Automatisatie beoordeelt en verzekert de werking van het kwaliteitsmanagementsysteem, zorgt voor voldoende gekwalificeerd personeel en stelt de juiste en voldoende middelen ter beschikking om de kwaliteit te waarborgen en de verplichtingen na te komen zoals in de norm beschreven. Tevens is er een engagement om via een continu verbeteringsproces de doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem blijvend te verbeteren.

Om optimale dienstverlening en kwaliteit naar de klant toe te kunnen garanderen , steunen we op volgende pijlers :

  • Alle werknemers inclusief de externe medewerkers worden actief betrokken bij het verloop van de projecten en er wordt voor gezorgd dat er voldoende vakkennis, know how en ervaring aanwezig is.
  • Streven naar een optimale communicatie naar zowel de klant als de medewerkers toe.
  • Gebruiken van kwalitatieve materialen in alle projecten.
  • Beoordelen en verbeteren van het kwaliteitssysteem teneinde een positieve evolutie te hebben in het kwaliteitsbeleid.
  • Zorgen voor een positieve uitstraling van Nuyttens Automatisatie en dit op het gebied van milieu, veiligheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Waregem, 10 augustus 2016,

Joost Nuyttens

Zaakvoerder

Terug naar boven